Σελίδες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ


Η Λαϊκή Συνέλευση Αγανακτισμένων Πολιτών Αίγινας καταδικάζει τη σύλληψη των πέντε πολιτών από τη Χαλκίδα που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον του μνημονιακού καθεστώτος , με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πόλη τους στη γιορτή των Θεοφανείων. Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας  εναντίον του βαθιά παρακμασμένου και αντιλαϊκού πολιτικού συστήματος θεωρούμε ότι είναι δίκαιες. Το σύστημα αυτό μέσω των συνεχόμενων μνημονίων και της τρόικας σπρώχνει μεγάλα κομμάτια του λαού στη φτώχεια , την ανεργία και βαθιά εξαθλίωση. Ο σκοπός της ύπαρξής του και της λειτουργίας του είναι η διασφάλιση των συμφερόντων των ξένων και εγχώριων δανειστών – τοκογλύφων.
    Η λαϊκή αντίσταση και διαμαρτυρία σ’ αυτό το καθεστώς είναι όχι μόνο νόμιμη αλλά και επιβεβλημένη για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας και της επιβίωσης , της δικής μας και των παιδιών μας.
  Ζητάμε την απαλλαγή από κάθε κατηγορία των πέντε συμπολιτών μας από τη Χαλκίδα που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν στις λαϊκές διαμαρτυρίες της γιορτής των Θεοφανείων.

                                            Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
                                             ΑΙΓΙΝΑΣ

                                                                                    Αίγινα 12/01/2012