Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑ'Ι'ΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ
Από την 4η απογευματινή, 29-6-2011 η χώρα είναι επισήμως υποτελής του Διεθνούς Κεφαλαίου.
155 ΝΑΙ, 138  όχι, 5 δήλωσαν παρόντες και 2 δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Η, ελέω εκλογικού νόμου, κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ενάντια στη λαϊκή βούληση,  υπερψήφισε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα  και πούλησε τη Χώρα και τον Ελληνικό Λαό στις διεθνείς αγορές.
Σ'αυτό το σύγχρονο οικονομικό πόλεμο η Κυβέρνηση δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους Πιστωτές.
Τελούμε πλέον υπό κατοχή.
Οι Βουλευτές και η Κυβέρνηση είναι επισήμως υπόλογοι για εσχάτη Προδοσία.
Η Κυβέρνηση των ανδρείκελων επιτέθηκε στους πολίτες αυτής της χώρας χρησιμοποιώντας με χουντικές μεθόδους το παρακράτος, υπέρμετρη βία, τρομοκρατία και τόνους επιβλαβών για την υγεία των πολιτών χημικών, με σκοπό να πτοήσει τους πολίτες και να τους εξαναγκάσει τρομοκρατούμενοι να παραιτηθούν από το δικαίωμα τους να διαδηλώνουν, να διαμαρτύρονται, να αντιστέκονται και να ελπίζουν. 
Εμείς όμως θα παλέψουμε  μέχρι να φύγουν όλοι
οι προδότες που υποθήκευσαν το μέλλον μας.
Θα αγωνιστούμε για ανεξαρτησία-ελευθερία-δικαιοσύνη-αξιοπρέπεια.
Δε θα τους αφήσουμε ανενόχλητους να εφαρμόσουν  αυτό
το πρόγραμμα της ντροπής.
Θα τους πολεμήσουμε  με κάθε τρόπο!
Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους στο νησί της Αίγινας
τους βουλευτές Α΄ Πειραιά: Μανώλη Μπεντενιώτη (ΠΑΣΟΚ), Δημήτρη Καρύδη (ΠΑΣΟΚ) και Βαΐτση Αποστολάτο (ΛΑΟΣ), που ψήφισαν το Μνημόνιο1 και το Μνημόνιο 2 (Μεσοπρόθεσμο).

Η λαϊκή συνέλευση των αγανακτισμένων πολιτών της Αίγινας,
 για το μήνα Ιούλιο γίνεται κάθε Δευτέρα, 9 το βράδυ, στην παλιά προβλήτα



2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

    Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

    Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

    Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει. Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ότι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

    Επίσης τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο-οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

    Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη ή να κάνει συσντρίμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο.



    Η Λαική Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΜΑ «Αγανακτισμένων» Ναυπλίου

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
    1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
    2. ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .
    3. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ «ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ».
    4. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( Απόλυτη Αξιοκρατία στις προσλήψεις – απόλυτη αξιοκρατία στη στελέχωση των υπηρεσιών με ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ . – ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ –
    5. ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ
    6. ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ
    7. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    8. Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    9. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ .
    10. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ” ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΉΜΑ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ )
    11. ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ .
    12. ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
    13. ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    14. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΌ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΔΟΤΟΥΣ» ΤΟΥ . ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ .
    15. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή