Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ,Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚOΣ ΝOΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟYΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ TOY ΛΑΟΥ


ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ,Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚOΣ  ΝOΜΟΣ   ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟYΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ TOY ΛΑΟΥ. (Κάποια βασικά σημεία)
TΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ  (ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
1. Συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιούσιας του Δημοσίου Α.Ε.”. Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων επιχειρήσεων.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια. Δηλαδή να μην μαθαίνει τίποτα ο ελληνικός λαός για το τι κάνουν με την περιουσία του! Μόνον η ΕΚΤ, η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα ξέρουν...
Το Ταμείο μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!!!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου σε σκοτωμένες τιμές.
Δηλαδή, επαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας αφού το ελαχιστοποιήσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας!!!!
Αυτό ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Π.Χ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ). 
2. Τα έσοδα του Ταμείου πάνε αποκλειστικά και κατευθείαν στους πιστωτές. Τα λειτουργικά έξοδα θα βαρύνουν το Δημόσιο, ενώ δε θα πληρώνουν ούτε φόρους ούτε εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.
3. O σκοπός του ταμείου δεν πρόκειται να εκπληρωθεί τα επόμενα 6 χρόνια, συνεπώς  ο χαλκάς μάς φορέθηκε  εφ’ όρου ζωής.
- Στο ξεπούλημα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, ακόμη και η περιουσία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
- Ξεπουλιούνται ακόμη και τα αποθέματα σε ρευστό των Δημοσίων Επιχειρήσεων.
- Ξεπουλιούνται τα δικαιώματα στον ορυκτό πλούτο της χώρας.
- Ξεπουλιούνται και οι αιγιαλοί!
Αυτό που ισχύει ως δίκαιο από την εποχή του Ιουστινιανού, ότι οι ακτές είναι αποκλειστικά προς χρήση του Λαού, το καταργούν τώρα οι Τροϊκανοί! Τους παραδίδουμε αποκλειστική χρήση του αιγιαλού. Θα πουλήσουν τις  καλύτερες παραλίες της χώρας μας.
- Από το «ξεπούλημα» εξαιρούνται
προς το παρόν μόνον τα φυσικά μνημεία (π.χ. εθνικοί δρυμοί),  δεν εξαιρείται όμως η αξιοποίηση αρχαιολογικών μνημείων και χώρων, φυσικών πάρκων κλπ. π.χ μπορεί να μην πωληθεί η ίδια η Ακρόπολη, αλλά π.χ. το εισιτήριο για την είσοδο στην Ακρόπολη ή έσοδα από εκδηλώσεις στο θέατρο «Ηρώδη του Αττικού» μπορούν να πηγαίνουν κατευθείαν στους δανειστές μας, οι οποίοι βέβαια θα μπορούν να κανονίζουν και την αντίστοιχη τιμολογιακή   πολιτική.
Τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία περιέρχονται στο Ταμείο, κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή και το Δημόσιο απεκδύεται κάθε δικαιώματός του επί αυτών.
Το δημόσιο δεν έχει δικαίωμα στα έσοδα κάθε οργανισμού που οδεύει προς ξεπούλημα και βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο του Ταμείου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που πληρώνουμε για παράδειγμα σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, όταν (και αν) παίζουμε στον ΟΠΑΠ, πηγαίνουν κατευθείαν στους πιστωτές πριν καν αυτοί οι οργανισμοί πουληθούν.
2
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ:
1)         ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
2)         ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΑΓΟΡΑ
3)         ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ
4)         ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
è  Εισάγεται το «Συμβόλαιο Πρώτης Απασχόλησης» για νέους 18-25 ετών με μειωμένες κατά 20% αποδοχές από τις προβλεπόμενες. Έτσι οι εργοδότες μπορούν ν’ απολύουν το παλιό  και ακριβό μισθολογικά προσωπικό τους και να το αντικαθιστούν με νέους που θα πληρώνονται με μειωμένες αποδοχές που κι αυτοί με τη σειρά τους θ’ απολυθούν για να μην αποκτήσουν μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα στην επιχείρηση.
è Μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 8.000 ευρώ. Απαιτείται πλέον το 25% του ατομικού εισοδήματος σε αποδείξεις για την κάλυψη του αφορολόγητου ορίου και για ποσό εισοδήματος μέχρι 60.000 ευρώ.
è   Επιβάλλεται κεφαλικός φόρος, 1-4% σε όλα τα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ  Η πρώτη έκτακτη εισφορά πληρώνεται φέτος και επιβάλλεται στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2010. Θα αποσταλεί  εκκαθαριστικό σημείωμα και η εξόφληση θα γίνει σε 6 δόσεις, με ελάχιστο ποσό 300 ευρώ ανά δόση.
è Μπαίνει μαχαίρι και στις φοροαπαλλαγές από ασφαλιστικές εισφορές, ιατρικά και τόκους στεγαστικών δανείων. Πλέον θα υπάρχει έκπτωση 20% από το φόρο αντί του 100% από το εισόδημα.
è  Επιβάλλεται τέλος επιτηδεύματος σε επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες με βιβλία Β' και Γ' κατηγορίας. Το τέλος ορίστηκε στα 400 ευρώ για όσους δραστηριοποιούνται σε περιοχές με πληθυσμό μέχρι 200.000 και στα 500 ευρώ για άνω 200.000 κατοίκων
è  Αυξάνονται 10% τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων.
è  Από 27.6.2011 εξισώνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης και από 1.9.2011   ο ΕΦΚ 1,5 γιγατζάουλ στο φυσικό αέριο.
è ΦΠΑ 23% σε χυμούς, αναψυκτικά και ανθρακούχα νερά,  ντελίβερι, ψητοπωλεία, οινομαγειρεία και στις υπηρεσίες εστίασης.
è Επιβολή Ειδικής Εισφοράς Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης που θα παρακρατείται μηνιαία.
 Επακόλουθο: Μεγάλη αύξηση της ανεργίας, απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και από το κλείσιμο επιχειρήσεων, κυρίως μικρομεσαίων. Μειώνονται μισθοί και συντάξεις(π.χ μείωση όλων των συντάξεων Ν.Α.Τ κατά 6%), συγχωνεύονται σχολεία, νοσοκομεία και άλλες δημόσιες επιχειρήσεις.
Και όλα αυτά για να καταλήξουμε: (στο καλύτερο για την Τρόικα σενάριο)
Το 2015 να χρωστάμε  139,5% του ΑΕΠ,  ή το ποσό των 351,4 δισ. ευρώ.
Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε στη Βουλή από μια εγκληματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά τίποτα δεν εξασφαλίζει την εφαρμογή του. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με πίστη στη δύναμη του Λαού  μέχρις ότου φύγουν τα Μνημόνια και όλοι οι πολιτικοί εκφραστές τους.
                                    Υπάρχει άλλος δρόμος;                                                                        
    ΛΑΪΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΑΙΓΙΝΑΣ
(ψηφίστηκε στις 11/07/2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου