Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

CATASTROIKA


    Η Ανοιχτή Συνέλευση Πολιτών Αίγινας θα προβάλει την ταινία – ντοκιμαντέρ CATASTROIKA , που αναφέρεται στο μεγάλο ζήτημα των καιρών μας , την οικονομική κρίση. Η ταινία έχει αναφορές στην κρίση και από την ελληνική και από τη διεθνή πραγματικότητα.

   Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 14 Ιουλίου, ώρα 8.30 μ.μ στην παραλία της Αίγινας, στο χώρο πίσω από το περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού
      Την ταινία θα παρουσιάσουν οι παραγωγοί της – δημοσιογράφοι
         ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΤΙΔΗ
  Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης στις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δύσης προσπαθεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν το ίδιο μοντέλο εφαρμοστεί σε μία χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης. Είναι μια επίκαιρη παρέμβαση στη σημερινή πολιτική πραγματικότητα της χώρας , μια και η νέα τρικομματική συμμαχία των κομμάτων του μνημονίου συνεχίζει, σε συνεργασία με  την Τρόικα(Δ.Ν.Τ/Ε.Ε/Ε.Κ.Τ), την πολιτική της κοινωνικής καταστροφής με την εξαγγελία ενός  μεγάλου – σαρωτικού κύματος ιδιωτικοποιήσεων που θα έχει ως αποτέλεσμα την εμπορευματοποίηση βασικών για την επιβίωσή μας δημόσιων αγαθών.
  Η CATASTROIKA δημιουργήθηκε με χρήματα των ίδιων των πολιτών, χωρίς καμιά άλλη χρηματοδότηση από κράτος και ιδιώτες χορηγούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου